Følg os paa


Hvad er Square Dance?

Er du interesseret i læse mere om hvad squaredance er kan du blot klikke herunder
.

Graduering og afslutningsfest

Årets graduering af nye dansere finder sted om eftermiddagen den 21. april kl. 15.

Afslutningsfest for sæsonen er om aftenen samme dag fra kl. 18.
Se indbydelse til afslutningsfesten her

Big Rivers 20 års jubilæumsfest

Gennem lang tid har bestyrelsen haft et enormt arbejde med at finde tidligere medlemmer og invitere dem, sammen med nuværende medlemmer, til at fejre Big Rivers 20 års jubilæum. Det lykkedes at samle en blandet flok af folk, som har været aktive i klubben gennem de 20 år. En af klubbens første callere var tilstede. Hun havde ikke danset squaredance i 14 år, men fik lyst igen, da hun blev inviteret, og hun har faktisk danset 2 gange siden. Først da Mads var i Brønderslev, og nu til jubilæet.

Vi mødte et festligt pyntet lokale, og mens vi hilste på hinanden over en velkomstdrink, gik snakken livligt. Et bord med gamle fotos og avisudklip gav anledning til en masse snak om klubben gennem tiderne. Der var flere tidligere callere og medlemmer, som var kommet, og det viste sig, at alle klubbens i alt 5 formænd gennem tiderne var tilstede, så der blev fortalt og snakket om gamle dage rundt om det flotte bord. Interessant også for nyere medlemmer.

Middagen startede med Bjarnes berømte tunmousse med masser af rejer. Der blev skålet flittigt, og KE sørgede for at vore stemmebånd blev rørt med et par sange til lejligheden og vores formand holdt tale, som det hører sig til ved en jubilæumsfest.

Efter hovedretten, som var en flot buffet med diverse kød, kartofler, brød og salater, igen en masse snak, og så var der lagt op til square dance i lokalet ved siden af. Oda var vikar for Mads, og hun var frisk på at stå for calling, så alle kunne være med. God stemning. Vi var hele tiden 4 squares på gulvet og en del, der kiggede på. Nogle af dem, der længe havde være væk fra dansen, kom også i gang!! Stor var overraskelsen, da Finn var dukket op og havde lyst til at calle efter Oda. Det virkede, som han vist har savnet det. Og så fik Oda også mulighed for at danse med! Super godt af begge. Tak!

Imens blev der ryddet til side og gjort klar til næste servering. I køkkenet havde Bettina sørget for en ung mand, som flittigt ordnede alt sammen med bestyrelsen m.fl. Fantastisk flot indsats af alle.

Så var der kaffe og overlækre kager, som var lavet af nogle klubmedlemmer. Hele aftenen var der vin og andre drikke ad libitum. Og fantastisk stemning. Da formanden personligt stod og øsede aspargessuppe op til alle, blev vi helt overraskede over, at aftenen var gået, for det var en skøn aften.

Vi var først hjemme klokken 2, og jeg forstår godt, at der først blev ryddet helt op næste dag, for der var nogen, som havde været i gang i mange timer, for at gøre aftenen festlig for os. Tusind tak for det.

Der er billeder fra festen i galleriet

Skrevet af Britta

Juleafslutning 2017

Tak for en hyggelig juleafslutning i Big River i onsdag den 13. december.
Det kan dog kun blive hyggeligt med alle de danseglade mennesker, opsat på at hygge sig og samlet på et sted.
Jeg syntes at det er fantastisk, at vi ved fælles hjælp, kan samle gevinster til amerikansk lotteri, til en samlet værdi på omkring 6000 kr. JEG ER IMPONERET

Støt vore sponsorer - de støtter os.

Jeg er også imponeret over vores nye dansere. Vi har jo et fantastisk begynderhold og jeg danser gerne sammen med dem.

Den eneste bagside er, at vi ikke skal danse på onsdag og pænt må vente til opstarte d 3 jan.

Der er billeder i galleriet
Dorte
Denne side er senest opdateret:
20 March 2018
© 2018 Big River Squaredance Club.
All rights reserved.
Kontakt Webmaster